Fashion & Lifestyle Expo | Fashion & Lifestyle Expo ’19
4297
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4297,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

#градот

Заедно патувавме низ минатото, сегашноста и иднината на нашиот град! На четвртото издание на Fashion & Lifestyle Expo го доживеавме Скопје низ архитектурата, дизајнот, фотографиите, културата… Уживавме со градот кој СЛУША, ГЛЕДА, ЧИТА, градот УРБАН и УБАВ – градот кој се забавува. На 20-22рти март, фоајето на Македонската Опера и Балет повторно заблеска со креативна енергија која беше олицетворение на финиот дизајн, уникатни производи, урбаните звуци и  вкусните пијалаци.

Date
Category
2019