Fashion & Lifestyle Expo | Fashion & Lifestyle Expo
3224
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-3224,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Fashion & Lifestyle Expo

Синергија на убавите нешта!

Fashion & Lifestyle Expo е настан за оние кои не се задоволуваат со обичното. Настан за најхрабрите, кои со секој свој избор ја предизвикуваат секојдневноста и поставуваат нови, повисоки стандарди.

 

Секое издание на F&L Expo раскажува нова приказна, а слави исти вредности: автентичност, себе-изразување, инспирација, предизвикување на status-quo…

 

F&L Expo дава нова димензија на креативноста и го слави животниот стил, обединувајќи ги оние кои знаат да ја препознаат уметноста, иновацијата, естетиката… Дозволете да ве понесе сублимацијата на дизајн, мода и музика, и уживајте во настанот која ветува сѐ освен унифицираност и секојдневност.

hp-1
hp-2

Fashion & Lifestyle Expo ’19

Want to become an exhibitor?

What to exepct

Автентични приказни раскажани во поинаква атмосфера!

F&L Expo ги поттикнува сите уникатни индивидуи и групи кои се стремат да инспирираат, водат и мотивираат.

 

Настанот е наменет за оние кои сакаат да го предизвикуваат обичното, а ветува богата програма – инспирирачки работилници, разговори и активности, како и врвни изложувачи кои секојдневно нудат повеќе од обичен производ – нудат визија, инспирација, идентитет. Вечерниот дел привлекува со моќна музичка програма и перформанси, создавајќи прослава во име на добриот вкус, убавината, животот и љубовта.

 

F&L Expo e крстосницата на посетителите кои се фокусирани на квалитет и во потрага по разноликост, кои вреднуваат квалитетна услуга и брендовите чија примарна цел е создавање на трајна врска со своите потрошувачи.

Fashion Conection0%
Sensory & Engaging Experiences 0%
Design, Art & Architecture 0%
Luxury Goods0%
Challenging the status quo0%

Галерија

Дали сте подготвени за несекојдневно доживување?