Fashion & Lifestyle Expo | About Us
305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-305,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

About Us

What we do

Автентични приказни раскажани во поинаква атмосфера!

Lifestyle брендови. Олицетворение на интересите, ставовите и мислењата на автентични групи. Lifestyle брендовите целат да инспирираат, водат и мотивираат. Ги дефинира асоцијација со одредена идеологија и визија брендот да прерасне во признаен социјален феномен.

 

Ако Вашиот бренд раскажува поголема, автентична приказна и предизвикува искрена емотивна приврзаност за одреден животен стил, ќе создаде трајна врска со вашите потрошувачи. Денес, потрошувачите купуваат повеќе од обичен производ. Тие купуваат животен стил, и она што вашиот производ го претставува. Тие купуваат универзални вредности и приказни кои стануваат повеќе од обична „мода“ – брендови кои ги поткрепуваат длабоките вредности кои луѓето ги споделуваат, независно од возрастта и географските граници.

 

Секој потрошувач гради идентитет базиран на сопствените избори, искуства, позадина и аспирации. Задача на lifestyle брендот е да евоцира емоционални врски меѓу него и неговата желба да се поврзе со одредена група. Вашиот бренд е начин за себе-изразување. Каков идентитет му предлагате на потрошувачот кој јавно се асоцира со Вашиот бренд?

2016

First Edition

3

Completed editions

87

Satisfied exhibitors

6000

Satisfied attendees

Exhibitors:

 

 

Fashion Connection (high-level world fashion) | Automotive | Consumer Electronics | Experience Design (deep sensory & engaging experiences) | Interior Style (home decor, bed & bath, kitchen) | Design & Architecture | Decorative Accessories Luxury Goods | Watches | Jewelry | Cosmetics & Perfume | Travel | Action & Sports | Books | Vintage & Craft |  Paper & Packaging | Food & Drink (products, appliances, packaging)

About Us

Синергија на убавите нешта!

Fashion & Lifestyle Expo е настан за оние кои не се задоволуваат со обичното. Настан за најхрабрите, кои со секој свој избор ја предизвикуваат секојдневноста и поставуваат нови, повисоки стандарди.

 

Секое издание на F&L Expo раскажува нова приказна, а слави исти вредности: автентичност, себе-изразување, инспирација, предизвикување на status-quo…

 

F&L Expo дава нова димензија на креативноста и го слави животниот стил, обединувајќи ги оние кои знаат да ја препознаат уметноста, иновацијата, естетиката… Дозволете да ве понесе сублимацијата на дизајн, мода и музика, и уживајте во настанот која ветува сѐ освен унифицираност и секојдневност.