Fashion & Lifestyle Expo | Рокови
3883
page-template-default,page,page-id-3883,page-child,parent-pageid-3773,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Рокови

Отворен повик за апликации: 29.01.2019


Развој на дизајни и краен рок за поднесување апликации: до 11.02.2019


Разгледување на сите апликации и селекција на топ 10 од жири: до 18.02.2019


Време за изработка на дизајнот: до 18.03.2019