Fashion & Lifestyle Expo | Нашминкај се сама!
4326
post-template-default,single,single-post,postid-4326,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,paspartu_on_bottom_fixed,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive
 

Нашминкај се сама!

Нашминкај се сама!

Четврток 21.03.19 | 16:00 – 16:30

 

Школа за убавина Арт е прва и единствена школа во Македонија,која ги нуди сите обуки за убавина на едно место,во модерно опремени простории,врвно обучен кадар и детални,прецизни,надградени програми.

Сите посетители ќе имаат можност да бидат дел од демонстративен дел и работилница за шминка со Милена Косич на Работилница “Нашминкај се сама”. Ќе може да се научат триковите за дневен изглед како и да се совладаат техниките контурирање и highlight spots .